Szybko, rzeczywiste sznurowadła, po prostu nie wydaje mi się, że jesteśmy w stanie nazwać w trakcie meczu dokładną metodę, którą chciałbym. A także podszewka skarpety, ta konkretna wkładka uzyskała wilgotne buty Yeezy Boost 350 V2, a także Kup Buty Yeezy Boost 500 zwinęła się w górę pod moimi osobistymi stopami, gdy schodziłem niżej na dużym zboczu [wyciąga ją z buta i rzuca przez ramię]. To nie jest doskonałe. Możesz przykleić to w środku wraz z kilkoma klejami do obuwia; Przeprowadziłem to, które wcześniej na dodatkowym obuwiu również działa dobrze. Jest po prostu irytujące.
Wreszcie, Yeezy Boost 350 buty faktycznie podeszwa, to działa dość ogólnie, jednak 1 lokalizacja odkryłem dokładnie, gdzie nie jest tak doskonała, naprawdę naprawdę sprytne rzeczy. Jestem w Portland [, Oregon], daleko w [USA ] Wybrzeże na północnym zachodzie. Będzie zarówno śliskie, jak i omszałe, a także takie poślizgnięcia. Były sytuacje, w których dokładnie działaliśmy na ulicy lub chodniku, a kiedy był to elegancki, wilgotny rodzaj regionu, te rodzaje obuwia doświadczyły pewnego poślizgu, co nie było tak naprawdę bardzo pewnym uczuciem.
Rzućmy okiem na dokładnie to, co faktycznie robię, takie jak. Ładnie, bezpiecznie, za każdym razem, gdy stawiasz ten konkretny punkt, czujesz się gotowy. To jest obuwie, na które wkłada się osobę, a ty też kontynuuj, tak, będę działać szybko. To elegancka wycieczka Buty Adidas Yeezy tanie zarówno na ścieżkach, jak i na autostradach. Włączyłem to w odniesieniu do wielu działań na ulicy, a także działania na ścieżce, a także działa bardzo dobrze na każdym z nich. Ty też masz pewność tak szybko. Gdy znajdujesz się na chodniku, nie czujesz się naprawdę źle lub nawet z lokalizacji. To po prostu działa w wielu różnych przypadkach.
Wreszcie buty Yeezy Boost 380 wydaje się niesamowite. Jest to wybór związany z moim własnym. Nie każde obuwie działa. Być może są naprawdę wysoko, a nawet naprawdę kłopotliwe; nie są tak naprawdę idealne do noszenia w pobliżu, gdy masz na rynku te telefony własną szafę.