Rzeczywista podeszwa środkowa została stworzona wraz z pianką PWWRUN, najnowszą aktualizacją Saucony w ramach wyściółki opartej na EVA. Wydaje się to nieco bardziej sprężyste w porównaniu z poprzednimi wersjami Saucony, które założyłem. W połączeniu z SpeedRoll, niesamowity zawsze Saucony geometria; te rodzaje obuwia posiadają rocker, który utrzymuje osobę poruszającą się na każdym kroku. Istnieje kilka poważnych podwyżek grona w kierunku Zmian, jednak zaledwie 4 mm przeciwdziała. To szczególne obuwie nie wydaje się, że można go porównać z naturalnym trenerem lub obuwiem balansującym, jednak buty Puma Scuderia Ferrari gdzieś się zgadzają. To jest doskonałe obuwie na dzień / regenerację.
JONES: Po tym, jak po raz pierwszy zauważyłem faktyczną zmianę endorfin, zignorowaliśmy to. To oszałamiający bracia i siostry (Endorphin Professional oraz Speed) osobiście doświadczyli mnie butów Puma Cell Endura w hipnotycznym transie. Każdy z nich jest delikatny i gładki, korzystając z gwarancji związanej z szybkimi okazjami. Powód, dla którego możemy martwić się faktyczną Zmianą?
Musisz się leczyć, ponieważ Change oferuje coś do zaoferowania, nawet jeśli nie jest to tempo. Faktyczny brat korzystający z tkanki tłuszczowej niemowlęcia jest naprawdę prawdziwą codzienną jazdą. Rzeczywista ciężka podeszwa środkowa PWRRUN z podeszwą górną skojarzoną z PWRRUN + zapewnia the Endorphin Zmień postać. Łagodne lądowania z akcentem związanym z odbiciem wydają się być podobne do rzeczywistego adidas Ultraboost. Rzeczywista Puma Pialdpom? Buty Tige Konfiguracja Speedroll oraz zmniejszenie o 4 mm pomagają w rzeczywistej zmianie poślizgu przez twój własny krok. To szczególne obuwie jest idealne do rozkoszowania się palcami stóp i ud.
Podobnie jak dodatkowe 2 endorfiny, górna część jest faktycznie gwiezdna. Buty Puma Basket Crush Emboss Rzeczywista zmiana pasuje, mimo że „zwiększyłem o pięćdziesiąt procent wymiar z powodu dostępności testowej. Byłoby dobrze mieć swój osobisty wymiar 10. 5 dla każdego znacznie Buty Puma sprzedaż bardziej wybieranego meczu, jednak 11 okazało się pomocne.