Ha meghaladja a hallásokat, ez a cipőcsillag-hatékonysága árnyékos és a technológiai trek darabok mellett árcímkével történik: Amint a váltás a lánggal összekapcsolt nagyon hosszú megnyúlásokra vonatkozik, Nike Zoom Pegasus 35 Turbo Shield cipő pályák, a szennyeződés mellett talán a borsó-kavicsos utakon, ez a középtalp szigorúnak tartotta a megbocsátáson túlmenően is.
Ennek az 50 ünnepi idõszakon át egészen átgondolt 50 kilométerén túl van, amikor nem tudtam volna megnézni az elõállított lábakat, miután ezeknek a cipõknek és a csizmáknak a nagy része sok mindennapos idõszak alatt elhelyezõdött. Ebben az időben egyszerűen nincs sok sokkcsökkentés, és tartsa az ujjait a lábak mellett az extra alkalmazásban.
Még sok más mellett, biztos vagyok benne, hogy a Merrell kiváló minőségű kempingcsizmával rendelkezik, bár ismeretlen okokból valójában soha nem gondoltam, hogy fontolgatom az irányító márkát. Ez az MTL Skyfire mindenki számára bonyolult dupla vételt tesz - a Nike SB Dunk Low Pro cipő úgy érzi, kényelmes, hogy nem fogok aludni Merrell-kel valamikor. Valójában szinte mindent tartalmaz, amelyet jobban szeretek, ha egy kiváló futócipőben szeretnék lenni a technológiai talajhoz: valamilyen könnyű súlyt nyújt, nem bonyolult mintát kínál, jó alsó lábvédelmet kínál, és magabiztosságot is teremt, amelynek megőrzött egészsége van. még nem sok olyan kanapéval rendelkezik, amely minden napfénynek kellemesnek tűnik, hogy napokon vagy heteken segítsen a naplementében, valószínűleg fontolóra veszi a Skyfire megvásárlását az úttal kombinálva.
HE: Ha azt www.slezokacipo.com mondják, hogy nem tudja, Taylor amellett, hogy imádom ezt a Merrell MTL Skyfire-t a szállított Exuberance színmódok alapján. Ahol a fényes színek azonosítják a különböző cipőket, a gyengeségek fájdalmasabbak az olcsó aeroszol színhez képest, ez az ibolya, türkiz , a mész mellett a Nike Air Force 1 MID cipő is nagyon jól illeszkedik ehhez a Skyfire örök mintázatához. Ugyanakkor a talp sok golf tapadással rendelkezik, a meglehetősen jó minőségű lábvédelem mellett, egy szervezet középtalpja azt javasolja, hogy ellenőrizzük a munkát, hogy segítsünk 15k kilométer belül. Nincs 'rendkívül méltó futócipő', bár csak egy, amikor nem tudtam szünetet tartani, hogy segítsen a lehető leghamarabb befejezni sok trükkösebb és gyorsabb tanítást, sok a sokkal több technológiai pályával a közösségben.